Cadoul pe care mi-l fac in fiecare an, de ziua fiului meu ?

Un set complet de analize. Pentru mine. Ca sa ma asigur ca sunt bine.

Taraganam de fiecare data momentul analizelor anuale, astfel incat am hotarat sa imi aleg o zi cu semnificatie, ca sa ma asigur ca nu mai sar peste acest pas important. Asa ca in fiecare an, de ziua fiului meu, ma programez la analize. Cred ca cel mai bun cadou pentru el e o mama sanatoasa.

Am ales Reteaua de sanatate REGINA MARIA, in urma unor experiente recente de nepovestit. Am facut aceasta alegere dintr-un simplu considerent: timpul.

In era tehnologiei, REGINA MARIA goes digital.

Ca pacient, ai la dispozitie un app, cu ajutorul caruia poti afla absolut tot ce tine de tine, de la analize, rezultate, pana informatii despre programari si istoricul consultatiilor, medici favoriti si lista de discounturi aplicate, in caz ca beneficiezi de un abonament.

regina maria app

In plus te poti programa singur, fara a mai apela call center, iti gasesti cu usurinta dosarul medical si primesti in timp util raspunsuri la intrebarile tale in sectiunea intreaba un medic.

Cea mai tare inventie din acest App si dovada ca lucrurile aici au ajuns la un cu totul alt nivel, este banca de kilometri din aplicatie. Cu ajutorul ei, esti recompensat pentru ca faci miscare! Daca folosesti BANCA DE KM cand alergi, poti sa convertesti kilometri alergati, in pachete de screening disponibile in aplicatie.

regina maria app

Experienta PACIENT – Medic?  Acum o poti nota cu ajutorul feedback-ului electronic. Acesta se activează automat după fiecare consultație, astfel încât rewie-urile sunt bazate exclusiv pe experiențe reale ale pacienților .

Screenshot_20190731_102614_com.tremend.reginamaria.jpg

Si pentru ca toata experienta de pacient sa fie la nivelul tehnologiei lui 2019, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA a lansat in premiera in Romania, in luna mai, serviciul Self-Check-in. Asta inseamna ca daca ai deja o programare la o consultatie, te poti inregistra singur, fara sa te mai opresti la receptie.

Screenshot_20190731_101748_com.tremend.reginamaria.jpg

Eu dau check-out momentan de pe blog si va urez multa sanatate, sperand in acelasi timp ca v-a prins bine acest articol .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s