Dependenta mea?

De cafea! Am fost cel mai fericit om de pe pamant in urma cu cateva luni, cand cercetatorii englezi au publicat rezultatele unui nou studiu conform caruia in limita a 25 de cescute pe zi, bautul cafelei ar trebui sa fie ok. Asa zic ei. Eu n-am ajuns sa bat recordul asta, inca, insa pot spune cu mana pe inima ca ma apropii.

20190712173030-02

Pentru mine, momentul in care imi beau cafeaua dimineata e momentul pentru care traiesc. Copilul e deja la scoala si asta inseamna ca ritmul meu se domoleste pret de o ora, pana cand fug la radio. Ei bine, ala e momentul in care imi fac cafeaua si o beau in tihna. Fara zahar. Obligatoriu cu mult lapte. De momentul meu e responsabil espressorul Philips 5000 LatteGo, care a intrat de catva timp in vietile noastre.

Spun in ale noastre, pentru ca de cand il avem, eu dau comanda la cafea, iar Serban se ocupa de curatarea lui, in weekend, contra unei mici atentii. 🙂 Asta mi-a si placut initial, usurinta cu care poti curata acest aparat.

Espressorul mai vine cu o carafa cu design unic, care ma ajuta sa dozez laptele perfect, in functie de tipul de cafea la care visez: latte, cappuccino, sau, de ce nu, chiar un strat dublu de lapte. Pentru fanii cafelei fara lapte, americano sau cafeaua simpla sunt la distanta de o simpla apasare de buton.

Ce mai face espressorul meu? Tine minte. Da, da. Retine preferintele stapanei, astfel incat dimineata e si mai simplu sa imi fac latte-ul preferat. In plus, are un buton destept care imi permite sa reglez gradul de macinare al cafelei. SF, domnule! 🙂

20190712173225-01

La capitolul inovatii, nu as putea sa nu amintesc de capacul special care mentine prospetimea boabelor de cafea pentru mai mult timp si de sistemul de auto curatare, care ma face sa ma simt de doua ori mai confortabil, venind ca un double-check dupa curatenia mea.

Daca ati ajuns cu cititul pana aici, inseamna ca sunteti reali fani ai cafelei proaspat rasnite si ca meritati o surpriza din partea mea.

Las aici pentru voi un COD DE 30% REDUCERE la toata gama de espressoare Philips LatteGo, valabil inclusiv in luna septembrie. Espressorul meu e sold out, din pacate, dar echipa Philips promite o reactualizare a stocului cat de curand, deci fiti cu click-ul pe acest link. De asemenea, multe detalii despre espressoarele full automate Philips puteti gasi accesand acest link.

ANDREEA30 e codul pe care il poti folosi la check-out pentru o reducere de 30% la gama de espressoare Philips LatteGo. Sunt sigura ca reducerea e semnificativa, la fel ca schimbarea de mood pe care o vei avea, odata cu intrarea acestui expressor in viata ta.

Cu drag, the biggest coffee lover, Reme

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s