Wizz Air scoate la bătaie călătorii nelimitate timp de 1 an, pentru studenți.

Dacă ești student și visezi să vezi lumea, ai ajuns unde trebuie. #Remeștie ce ai de făcut pentru a pune mâna pe un troller plin cu bilete de avion:

screenshot_20190802_1103573428282162610712717.jpg

Te înscrii in competiția “Wizz Youth Challenge”, un concurs internațional în care studenții trebuie să-și demonstreze abilitățile de afaceri, gândirea critică și capacitatea de rezolvare a problemelor.

Concursul din acest an îi provoacă pe studenți să prezinte o idee creativă, inovatoare și unică, care să poată fi integrată în strategia de dezvoltare durabilă a Wizz Air, intărind ideea că WIZZ rămâne cea mai ecologică companie aeriană din Europa.

Echipele de studenți trebuie să se înregistreze până la 1 septembrie 2019 accesând acest link, timp în care vor primi detalii suplimentare despre procesul de înscriere și concurs. Cei care vor fi selectați în finală, vor fi invitați să-și prezinte ideea în fața echipei de conducere a Wizz Air din Budapesta, în perioada 14-15 octombrie 2019.

Câștigătorii nu doar că vor primi călătorii gratuite, timp de un an, în vasta rețea WIZZ formată din mai mult de 650 de rute către 147 destinații, dar vor avea satisfacția că ideea lor va fi implementată în întreaga companie. Echipele clasate pe locurile doi și trei vor primi și ele bilete gratuite într-o destinație WIZZ preferată.

La competiția de anul trecut, câstigatoare a fost o echipa din Ungaria.

IMG_20190201_161338_233

Cei 4 membri ai echipei au declarat că premiul oferit de WizzAir le-a schimbat viața. “Inainte călătoream de două ori pe an. Acum suntem mereu in cautare de locuri noi pe care să le descoperim. Am văzut peste 30 de locuri și am zburat peste 200.000 de kilometri cu WizzAir. Inainte eram prieteni, acum am devenit o familie”.

Nu știu care e părerea voastra, dar mie concursul ăsta mi-a facut din nou poftă de călătorit. Mult noroc inșcrisilor și abia aștept să aflu care e echipa caștigatoare in toamnă.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s