Paris cu… MAMA!

Nu mai stiu de cate ori am vazut eu Parisul, dar stiu de cate ori l-a vazut mama… niciodata! Asa sunt parintii, fac totul pentru noi, lasandu-se intotdeauna pe ei la urma.

 

IMG_0164

Sa tot fie niste ani de cand planuiesc o vacanta cu mama. Un citybreak, nu mai mult. Din motive marunte si neintemeiate, niciodata planul nostru nu s-a concretizat. Intotdeauna aparea ceva care ne facea sa zicem: eh, lasa, pe data viitoare.

De fapt era mama, care nu isi dorea sa ma puna “la cheltuiala”, desi nu as putea calcula vreodata tot ce a investit mama in mine.

Ieri, plimbandu-ma prin parc cu Serban, mi-am adus aminte de un e-mail cu o promotie KLM AirFrance, primita de la prietena mea, Andra. “Peste 80 de destinatii din toata lumea, reduse cu 50% – preturi mai mici decat in 2018″ spunea body-ul email-ului.

Am avut un scurtcircuit in momentul acela si-am intrat pe Airfrance.ro.

Am cautat instantaneu un weekend din octombrie si l-am gasit. Pretul unui bilet cu AirFrance: 58 eur pe segment. Asta inseamna ca pentru aproape 120 eur am un bilet care imi permite sa aterizez elegant pe aeroportul Charles de Gaulle, la o ora decenta, ca prind 2 zile full in Paris, in weekend, ca pot sa ma bucur de confortul lounge-urilor SkyTeam si ca pot, in sfarsit, sa traiesc experienta asta alaturi de mama.

Ca si cazare, voi cauta un Airbnb, intr-o zona pe care o stiu deja, si care imi permite sa nu pierd nicio secunda din Aventura noastra pariziana.

Pana atunci, am la dispozitie o luna ca sa economisesc si am un plan bine pus la punct, ca sa fiu sigura ca imi iese toata povestea asta.

Now, OFF to PARIS, cu MAMA!

Ps: mai tii minte cand a fost unltima oara cand ai facut ceva pentru parintii tai?

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s